Profesor Universitar Chirurgie Cardiovasculară • Coordonator European Cardiomyopathy Center - singurul centru dedicat cardiomiopatiei hipetrofice obstructive din România și din Europa Centrală și de Est

Termeni și condiții

Datorită actualizarilor tehnologice și schimbărilor legislative, acest document trebuie să fie revizuit, din când în când, de către noi. Prin urmare, solicităm utilizatorilor să ia cunoștință de acest document – Termeni și Condiții de Utilizare – înainte de fiecare vizită, pentru a fi la curent cu toate schimbările și amendamentele apărute.

Introducere

Acest site este proprietatea HEART TEAM SOLUTIONS SRL, denumită mai departe drluciandorobantu.ro. Informația disponibilă pe acest site se vrea a fi cât se poate de corectă. Cu toate acestea, nu putem garanta pentru corectitudinea informației. Astfel că nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru vreo greșeală din conținutul acestui site. Declarațiile făcute pe acest site au fost făcute în concordanță cu cunoștințele și convingerile noastre. Cu toate acestea, rezultatele finale pot diferi în mare măsură de declarațiile inițiale, deoarece depind de un grup de factori de natură competițională și macroeconomică care sunt în unele cazuri foarte dificil de actualizat constant pe acest site. Accesând acest site, acceptați fără nicio restricție sau rezervă următorii Termeni Generali de Utilizare a Site-ului pe care îi puteți vizualiza sau tipări.

Termeni generali de folosire a site-ului

Legea drepturilor de autor

Paginile site-ului nostru sunt protejate de legea drepturilor de autor. În particular, orice reproducere, adaptare, traducere, stocare sau procesare în alte media, incluzând stocarea și procesarea prin mijloace electronice se bucură de copyright. Orice utilizare parțială sau integrală va necesită acordul prealabil în scris din partea drluciandorobantu.ro. Atât conținutul cât și structura site-ului sunt protejate de legea drepturilor de autor. Orice reproducere a informațiilor sau datelor, în particular folosirea textelor sau imaginilor de produse (cu excepția materialelor de presă) necesită acordul nostru prealabil în scris. Drepturile de folosință ale imaginilor se păstrează atunci când imaginile sunt adăugate automatic sau manual într-o arhivă.

Mărci înregistrate

Logo-ul și tot conținutul grafic aflat pe aceste pagini sunt mărci înregistrate ale partenerilor adiționali, co-partenerilor, membrilor și reprezentanților legali. Orice abuz sau utilizare neautorizată ale acestor mărci sunt interzise și constituie încălcări ale legii mărcilor, legii dreptului de autor și a altor legi ale proprietății intelectuale și ale concurenței neloiale.

Renunțarea la drepturi ale părților terțe ale websitului

Paginile acestui website conțin linkuri (“hyperlinkuri”) către alte websituri care sunt administrate de părți terțe și ale căror conținuturi nu sunt cunoscute companiei noastre. drluciandorobantu.ro permite doar accesul către aceste situri, dar nu își asumă nicio responsabilitate pentru conținutul acestora. Linkurile noastre către websiturile părților terțe sunt menite să vă faciliteze navigarea. Formulările de pe siturile redirecționate nu ne aparțin. Nu ne identificăm cu niciun fel de conținut de pe paginile de website ale părților terțe. În particular, nu ne asumăm nicio răspundere pentru încălcările prevederilor legale sau pentru încălcările drepturilor părților terțe. Administratorii websiturilor la care se ajunge prin redirecționarea de pe acest website sunt exclusiv responsabili de conținutul acestor pagini, de asemenea de produsele puse in vânzare sau de comenzile relaționate, de orice tip. drluciandorobantu.ro nu își asumă responsabilitatea pentru nicio încălcare a legii dreptului de autor, a legii mărcilor sau a drepturilor proprietății intelectuale sau personale care se pot produce pe o pagină accesată printr-un hyperlink.. În cazul unei comenzi sau unei declarații legale de orice fel, se încheie un contract între utilizator și administratorul websitului respectiv sau între utilizator și altă parte legală sau persoană instruită in această privința, fără nicio relaționare între Autor și utilizator. Va rugăm să consultați termenii legali și condițiile de utilizare de pe websitul redirecționat.

General Disclaimer

Orice responsabilitate Autor pentru prejudiciile survenite în urmă utilizării acestui website – fără a ține seamă de cauzele legale, inclusiv ofensele – este limitată la prejudiciile cauzate cu bună știință sau prin neglijență gravă. În aceeași măsură, responsabilitatea obligatorie Autor față de încălcările contractuale, totalitatea reclamațiilor va fi limitată la prejudiciile previzibile. Acest lucru nu vă afecta responsabilitatea în privința legii Responsabilităților Produsului sau în alte garanții oferite anterior. Deasemenea, limitările responsabilităților mai sus menționate nu se aplică în cazul vătămărilor corporale, atentarii la viață sau sănătatea unei persoane. drluciandorobantu.ro se angajzeaza să nu permită intruziunea virușilor pe websit, pe de altă parte, nu poate asigura absența totală a virușilor. Drept urmare, recomandăm o atenție deosebită pentru protecția împotriva virușilor (ex: prin scanare) înainte de descărcarea de date și documente de pe website. drluciandorobantu.ro nu răspunde de greșelile sau erorile serviciilor oferite pe website, independente de responsabilitățile sale, nici de validitatea acestora.

Prevederi și declarații

Prevederile și declarațiile de pe acest website au fost încheiate în concordanță cu misiunea și principiile noastre. Cu toate acestea, rezultatele actuale obținute de Autor pot să difere considerabil față de aceste prevederi și declarații deoarece depind de o serie de factori de natură macroeconomică și competitivă, care sunt, în unele cazuri, independente de controlul drluciandorobantu.ro. Fără a aduce prejudicii obligațiilor legale prin amendarea prevederilor și declarațiilor, drluciandorobantu.ro nu urmărește să actualizeze toate prevederile și declarațiile conținute de acest website.

Produsele și Serviciile prezentate

Produsele prezente pe acest website sunt exemple de produse sau servicii ale companiei. Imaginile folosite au scop de prezentare.

 

 

Politica de confidențialitate

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, drluciandorobantu.ro își asumă obligația de a folosi numai în scopurile specificate și în condiții de siguranță, datele personale pe care clienții trebuie să le ofere. Deasemenea aveți dreptul de acces și intervenție asupra datelor colectate. Aveți dreptul să va opuneți prelucrării datelor cu caracter personal și să solicitați ștergerea datelor cu excepția situațiilor prevăzute de lege. Pentru asta, puteți adresa o cerere scrisă, datată și semnată la adresa: Strada Someşul Rece 13, Bucureşti, Sector 1, România. Scopul colectării datelor este: pentru confirmarea comenzilor, pentru emiterea facturilor, pentru livrarea produselor, pentru informarea utilizatorilor/clienților privind evoluția și starea comenzilor, pentru evaluarea produselor, pentru reclamă, marketing și publicitate, pentru a îmbunătății relația cu clientul. drluciandorobantu.ro nu încurajează SPAM-ul, nu furnizează, nu vinde și nu oferă către terți adresele de e-mail obținute prin intermediul site-ului. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul drluciandorobantu.ro poate cere ștergerea acesteia din baza noastră de date. Datele cu caracter personal pot fi furnizate către organe abilitate ale statului ( poliție, parchet, instanțe judecătorești, …) în limitele prevederilor legale și în baza unor cereri expres formulate.

Datele solicitate

Conform cerințelor Regulamentului General pentru Protecția Datelor (GDPR – General Data Protection Regulation (EU)) 2016/679 pentru prelucrarea datelor cu caracter personal și privind liberă circulație a acestor date, drluciandorobantu.ro are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați. Site-ul drluciandorobantu.ro este operat de societatea HEART TEAM SOLUTIONS SRL, cu sediul în Strada Someşul Rece 13, Bucureşti, Sector 1, România, înscrisă în Registrul Comerțului cu numărul J40/6741/2016, C.U.I. 36066910. drluciandorobantu.ro este un operator al datelor cu caracter personal pe care dvs. (persoană vizată) ni le transmiteți.

De ce avem nevoie de date

Avem nevoie de datele dvs. cu caracter personal pentru a vă putea furniza Serviciile, cu următoarele scopuri:

 • Pentru prelucrarea comenzii și furnizarea produselor și serviciilor dorite;
 • Pentru evaluarea produselor și serviciilor pe care vi le furnizăm;
 • Pentru a vă oferi acces la funcționalitățile site-ului în calitate de utilizator înregistrat;
 • Pentru administrarea site-ului;
 • Pentru analiza și îmbunătățirea site-ului, a ofertei comerciale și a publicității pe care o desfășurăm;
 • Pentru a vă oferi posibilitatea de a participa la concursuri, promoții, noutăți;
 • Pentru a vă transmite mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbări în site, contul de utilizator, etc);
 • Pentru a vă transmite oferte, promoții, mesaje publicitare și de marketing privind activitatea drluciandorobantu.ro , în cazul în care v-ați exprimat acordul în acest sens.

Ce vom face cu datele

Datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate la sediul societății. Găzduirea și stocarea datelor dvs. au loc pe teritoriul României. Putem furniza datele dvs. cu caracter personal altor companii cu care ne aflăm în relații de parteneriat, dar numai în temeiul unui angajament de confidențialitate din partea acestora și numai în scopurile menționate în acest document. Informațiile solicitate în cazul plăților online intră sub incidența condițiilor de utilizare a procesatorilor de plăți, iar drluciandorobantu.ro nu va solicita și nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastră. Vom dezvălui informații dacă acest lucru este justificat în scopul de a ne proteja împotriva fraudelor, a ne apară drepturile sau proprietatea. De asemenea, este posibil să fie necesar să dezvăluim informațiile dvs. pentru a ne conformă obligației legale de a răspunde la cererile legale ale autorităților. Datele dvs. cu caracter personal vor fi comunicate doar atunci când considerăm, cu bună credință, că avem obligația de a face acest lucru în conformitate cu legea.

Cât timp păstrăm datele

Vom stoca informațiile dvs. atât timp cât ni se cere prin lege. Dacă nu există nicio cerință legală, le vom stoca doar atât timp cât este necesar pentru a vă putea oferi serviciile noastre. Pe baza unei solicitări trimise către drluciandorobantu.ro prin email la adresa info@drluciandorobantu.ro, sau utilizând opțiunile disponibile în contul de utilizator de pe site, ne puteți solicita anularea contului de utilizator și ștergerea sau anonimizarea datelor. Orice date cu caracter personal pe care le deținem în scop de marketing le vom păstra până în momentul în care ne anunțați că nu mai doriți să primiți aceste informări.

Care sunt drepturile dvs.

În cazul în care considerați că orice date cu caracter personal ale dvs. pe care noi le deținem sunt incorecte sau incomplete, aveți posibilitatea să solicitați consultarea, rectificarea sau ștergerea acestor informații. Ne puteți contacta în acest sens prin email la adresa info@drluciandorobantu.ro. În cazul în care doriți să reclamați modul în care am gestionat datele dvs., va rugăm să ne contactați prin email. Vom analiză reclamația dvs. și vom colabora cu dvs. pentru rezolvarea problemei.

 

 

Politica de cookies

Prin navigarea pe website-ul drluciandorobantu.ro vă exprimați acordul cu privire la folosirea datelor stocate de cookies, acesta fiind un acord în sensul articolului 4 (51) din Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice. “Internet Cookie” (termen cunoscut și că “browser cookie” sau “HTTP cookie” sau pur și simplu “cookie”) este un fișier de mici dimensiuni, format din litere și numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se accesează internetul. Cookies se instalează în cazul în care se acceptă navigarea pe site, fiind o legătură între utilizatorul browserului și website. Utilizatorii își pot configura browserul să respingă fișierele cookie. De asemenea, puteți seta browserul dumneavoastră să blocheze cookies sau să afișeze o notificare de avertizare înainte că un cookie să fie stocat pe calculatorul dumneavoastră. Dezactivarea și refuzul de a primi cookies pot face anumite secțiuni / pagini impracticabile sau dificil de vizitat. Acest website este administrat de HEART TEAM SOLUTIONS SRL, ce garantează angajamentul de a respectă si proteja intimitatea dumneavoastră online.

Google analytics

Acest website utilizează Google analytics, un serviciu de analiză web oferit de Google, Inc. ( “Google”). Google analytics utilizează “cookie-uri”, care sunt fișiere text plasate pe computerul dumneavoastră, pentru a ajuta site-ul să analizeze modul de utilizare a paginilor. Informațiile generate de cookie-uri despre utilizarea site-ului vor fi transmise și stocate de Google pe serverele din Statele Unite ale Americii. Prin utilizarea anonimatului IP, Google va trunchia adresa IP pentru statele membre ale Uniunii Europene, precum și pentru alte părți la acordul privind Spațiul Economic European înainte de transmiterea către și stocarea în SUA. Numai în cazuri excepționale, adresa IP completă poate fi trimisă și scurtată de către serverele Google din SUA. În numele operatorului acestui website, Google va utiliza aceste informații pentru a analiza utilizarea de către dvs. a site-ului, pentru a compila rapoarte privind activitățile site-ului web pentru operatorii site-ului, precum și de a oferi servicii suplimentare pentru operatorul acestui site în legătură cu utilizarea site-ului și a internetului. În acest scop, Google utilizează pseudonime. adresa IP trimisă de către browser-ul dvs. prin intermediul Google analytics nu va fi asociată cu alte date deținute de Google.

Google Tag Manager

Acest website utilizează Google Tag Manager. Google Tag Manager este o soluție operată de Google Inc., care permite gestionarea etichetelor utilizate de site în scopuri de marketing, utilizând o interfață. Instrumentul Google Tag Manager, în sine, (prin care se implementează etichetele) este un domeniu care nu utilizează cookie-uri și care nu înregistreaza date cu caracter personal. Instrumentul poate activa anumite etichete, care, în nume propriu pot înregistra date în anumite circumstanțe. Google Tag Manager nu va avea acces la aceste informații. În cazul în care înregistrarea datelor a fost dezactivata pe domeniul sau nivelul modulului cookie, această setare va rămâne în vigoare pentru toate etichetele de urmărire puse în aplicare prin Google Tag Manager.

Securitatea datelor

Există diverse măsuri tehnice și organizatorice pentru a asigura securitatea datelor dvs. personale împotriva manipulării, pierderii, distrugerii, accesării de către persoane neautorizate, în mod accidental sau/și intenționat. Dacă aveți întrebari privind prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, va rugăm să ne contactați la adresele de email de mai jos. La cerere, veți fi informați în scris și în conformitate cu legislația în vigoare, privind datele cu caracter personal pe care le colectăm prin intermediul paginilor noastre web.

Link-uri către alte pagini web

Deși pagina noastră de web conține link-uri către alte pagini web, nu răspundem pentru strategiile de protejare a informațiilor sau pentru conținutul altor pagini web.

Notificare privind modificările

Orice modificare privind protecția datelor va fi postată pe acesta pagină precum și în alte locații pe care le considerăm adecvate. În momentul în care ați ales să accesați site-ul nostru, precum și anumite servicii, aplicații, diverse unelte online sau mesaje, trebuie să știți că acestea ar putea utiliza cookie-uri proprii sau din partea terților, pentru o experiență mai intensă, mai rapidă și totodată mai sigură pentru navigare pentru dumneavoastră ori că facilitate pentru furnizorii de publicitate. Întrucât mulți utilizatori asociază cookie-urile cu virușii ori cu publicitatea mascată, ar trebui să știm însă ce sunt acestea și la ce folosesc.

Ce este un cookie?

Un cookie este o informație de mici dimensiuni, care apare pe ecran sub formă unui scurt text sau mesaj plasat pe hard-disk-ul utilizatorului de Internet. Acesta este generat de un server de pagini web, care este de obicei chiar computerul de pe care operează un anumit site. Informația conținută de cookie este programată de acest server și este folosită, mai apoi, ori de câte ori utilizatorul fooseste site-ul ori site-urile gestionate de acesta. Simplificat, un cookie este că o cartelă de acces, cu datele de identificare ale utilizatorului, care anunță serverul ori site-ul gestionat de acesta ori de câte ori ați revenit pe o anumită pagină.

Cum arata un cookie si cand au aparut cookie-urile?

Formă tipică după care recunoaștem un cookie este că o adresa către un centru de servicii de mail, de cele mai multe ori cu terminația „.txt”, extensia specifică a fișierelor text. Că o scurtă istorie, putem spune că termenul de cookie pentru Internet a fost dezvoltat în urmă cu aproximativ zece ani, de către compania americană Netscape Communications. Cuvântul “cookie” derivă din sintagma “magic cookie”, un termen din limbajele de programare care descrie o porțiune de informație distribuită între diverse secțiuni software. Alegerea cuvântului „cookie” pentru acest gen de unelte se pare că provine chiar din tradiția americană de a împărtăși prăjiturele și dulciuri vizitatorilor în momentele speciale.

Care este scopul cokie-urilor?

La modul concret, cookie-urile realizează o interacțiune mai rapidă între utilizatori și diferite site-uri. Fără aceste instrumente aparent banale, ar fi foarte greu pentru un anumit site să permită unui utilizator să facă în voie cumpărături de pe paginile sale ori să își amintească preferințele și detaliile de înregistrare la următoarea să vizită. Prin urmare, utilizarea cookie-urilor în acest caz nu face decât să salveze timpul și banii utilizatorilor, făcând totodată experiență navigării mai eficientă și mai plăcută. De multe ori, site-urile folosesc cookie-urile pentru a colecta date demografice despre propriii utilizatori. De asemenea, cookie-urile permit site-urilor să aibă o evidență cât mai apropiată de realitate asupra profilului și obiceiurilor consumatorilor, în vederea realizării unor oferte de produse cât mai țintite pentru aceștia. În acest mod, pe pagină de navigare a utilizatorilor vor apărea mesajele publicitare care i-ar putea interesa direct, targetate în funcție de informațiile colectate anterior.

De câte feluri sunt cookie-urile

Trebuie știut faptul că nu toate cookie-urile sunt la fel. Astfel, avem cookie-uri de sesiune sau temporare, cookie-uri permanente și cookie-uri flash.

Cookie-urile de sesiune

Cookie-urile care sunt stocate în memoria calculatorului ori dispozitivului de acces la Internet doar pe perioada unei sesiuni de navigare pe o anumită pagină sau site, se șterg automat de pe computer, în momentul închiderii browserului. De obicei, aceste cookie-uri stochează o identitate a fiecărei sesiuni, neidentificabilă personal de către utilizator, permițându-i acestuia să navigheze de la o pagină la altă fără a avea nevoie să se logheze în permanentă.

Cookie-urile permanente

Acestea sunt cookie-urile stocate pe calculatorul utilizatorului și care nu se dezactiveaza în momentul închiderii browser-ului utilizat. Astfel, cookie-urile permanente pot reține preferințele utilizatorului înregistrate deja pentru un anumit site, permițând că acestea să fie folosite în cadrul următoarelor sesiuni de browsing. De asemenea, ele pot fi folosite pentru identificarea utilizatorilor astfel încât site-urile să poată analiză preferințele utilizatorilor pe paginile lor pentru a veni mai ușor în întâmpinarea acestora. Acestea pot oferi în orice moment informații privind numărul de utilizatori, timpul mediu petrecut pe o anumită pagină, fiind de un real ajutor în stabilirea performanțelor generale reale ale unui site. Acest tip de cookie-uri sunt configurate de așa natură încât să poat a urmări preferințele urilizatorilor în cadrul unor perioade de timp îndelungate.

Cookie-uri flash

În cazul în care aveți instalat programul adobe Flash pe calculatorul dumneavoastră (iar cele mai multe dispozitive îl au), e posibil să aveți stocate și mici fișiere cu conținut Flash, precum videoclipurile. Acest gen de fișiere sunt cunoscute și că Local Shared Objects (LSOs) sau cookie-uri Flash. Acestea pot fi folosite în același scop că și cookie-urile obișnuite, numite și cookie-uri HTTP. Totodată, cookie-urile Flash pot face copii de rezervă pentru datele reținute de un cookie obișnuit. Astfel, în momentul în care veți șterge cookie-urile din setările browserului, cele Flash nu vor fi afectate. Astfel, un site care a folosit acest gen de cookie la un moment dat te va recunoaște la următoarea ta vizită dacă datele tale au fost stocate de acest fișier. Cu toate acestea, puteți controla acțiunea cookie-urilor Flash iar site-ul oficial al companiei adobe oferă instrumente de control, detectare și ștergere a acestora de pe calculatorul dumneavoastră. Sintetizând, scopurile pentru care pot fi folosite cookie-urile sunt următoarele:

 • pentru stabilirea performanței unui site;
 • pentru analiza numărului de vizitatori;
 • pentru geotargetarea informației;
 • pentru înregistrare;
 • pentru publicitate și pentru furnizorii serviciilor din acest domeniu.

Sunt cookie-urile periculoase?

Asemanate de cele mai multe ori cu virușii, cookie-urile nu sunt decât mici fișiere text. Acestea nu sunt nici măcar programe de computer și nu pot fi percepute drept coduri de programare. De asemenea, cookie-urile nu sunt folosite pentru răspândirea virușilor iar versiunile moderne ale unor browsere precum Microsoft Internet Explorer sau Netscape permit utilizatorilor să seteze propriile valori ale numărului de cookie-uri acceptate pe un calculator. Deși sunt stocate pe unitatea hard-disk, cookie-urile nu pot accesa conținutul acesteia. Prin urmare, nu trebuie să va faceți griji că un cookie poate citi datele salvate pe hard-disk-ul dumneavoastră sau să transmită cuiva userul și parolă de la căsuța de email. Acestea nu fac decât să stocheze și să transmită mai departe datele pe care le înregistrează în momentul accesării unui site bine stabilit. De asemenea, un server nu poate seta un cookie să acționeze pe un alt domeniu decât cele mai sus enunțate. În ciuda acestui fapt, utilizatorii s-ar putea să găsească pe calculatorul lor și cookie-uri de pe site-uri pe care nu le-au vizitat niciodată. De obicei, acestea sunt trimise de către companii care vând publicitate pe Internet către alte site-uri. Prin urmare, nu este exclus că informațiile privind comportamentul navigatorilor să fie transmise către acestea de site-urile vizitate, uneori chiar fără consimțământul utilizatorilor. Iar acesta a devenit cam principalul motiv pentru care utilizatorii au ajuns să respingă cookie-urile.

Cum scap de cookie-uri?

De obicei, putem seta browserul nostrum de Internet să accepte orice tip de cookie-uri sau să accepte cookie-uri de pe anumite site-uri. Pe de altă parte, acest lucru poate crea anumite dezavantaje, întrucât, dacă nu sunteți înregistrați pe un anumit site, nu veți putea poștă comentarii, spre exemplu. Trebuie știut însă că toate versiunile moderne ale browserelor internet au setări pentru cookie-uri. Acestea le puteți găși în secțiunea „Options” sau „Preferences” din meniul browserului. Pentru a intlege aceste setări, puteți accesa și opțiunea „Help” a fiecărui browser sau puteți accesa câteva link-uri si informații utile pentru „Cookie settings” din Internet Explorer versiunile 5,6,7,8, 9, Firefox, Chrome, Safari sau iOS. Dacă sunteți îngrijorat în ceea ce privește cookie-urile generate de site-urile terțe ale platformelor publicitare, le puteți dezactiva prin utilizarea directă a opțiunii „Your Online Choices” aferentă fiecărui site. Pentru informații suplimentare, va rugăm să ne contactați la adresa de email info@drluciandorobantu.ro.